Nu händer det grejer!

Tiden flyger iväg - som vanligt, och här händer det grejer. I ca ett halvår (kanske mer?) har jag varit på jakt efter ett nytt boende. Vi har trivts bra i vår lägenhet men tanken var ända från början att detta skulle vara en mellanlandning efter hus och samboliv. Nu är jag och barnen redo för bästa steg :) jag har kikat på både bostadsrätter och hus. Bostadsrätterna tenderar att bli ganska dyra just nu, och man vill ju gärna ha igen pengarna någon gång i framtiden, så det blev nej där...
Hade även mina funderingar på att köpa ett hus, inte riktigt i den prisklass som man kanske skulle önska, det är ju bara att inse att allt inte går när man är ensamstående med två småttingar ;) Det höll på att bli ett litet hus här i samhället, men det kändes inte rätt i magen, tvekade och funderade, och kom fram till att ett hus är något jag vill ha - men längre fram i tiden, när man kanske flyttar ihop med någon eller åtminstone känner att man har tid med hus och renovering. Det finns inte en liten chans att jag ska hinna med både heltidsjobb, två små barn och renovering helt själv. Det räcker fint med det vardagliga "arbetet" ;) 

MEN, så fick jag nys om ett parhus här i byn. Alltså ett hus som sitter ihop med ett annat hus. Lite som att bo i lägenhet, eller iaf vägg i vägg med någon.
Det kändes så rätt med en gång!
Det innebär garage, trädgård, veranda, uteplats, balkong, två våningar, två badrum, tvättstuga, 5 rum o kök!

Sååå.... I mitten/slutet av februari (redan!) flyttar vi! Jag och mina älskade små! Dom är involverade i det hela och ser fram emot flytten med spänning :)




Det är verkligen ett lyft som kom sååå lägligt. Det har varit en strulig höst/vinter, minst sagt, på många olika plan och det här vände på hela kakan. För ett tryggt boende känns ändå som den bästa grund man kan ha. 

Och det kommer bli en hel del förändringar i framtiden. Det är pannkaka, totalt! I min hjärna... Men det kommer bli bra, sååå bra! Vi börjar med vår trygga punkt så kommer resten av sig själv...
Allmänt, Tankar | | Kommentera |
Upp