Mellandagsrea :)

Kom på att jag inte har skrivit något om vår lilla tripp till Jönköping häromdagen (tror jag inte iaf...minnet är inte som det ska :)
Jag hade egentligen inga planer på att åka till stan... Tänkte låta mellandagsrean passera utan o känna paniken att man "måste dit"... Men så ringer Dannes kompis, Jimmy och föreslår att vi ska åka till jkpg en sväng... Och då blev jag grymt sugen, och intalade mig själv att det nog skulle vara ganska lugnt på A6 "det var ju trots allt måndag kväll, ett par timmar innan de stänger".... Fel av mig! Det va sååå mycket folk... Och det är ingen bra kombo när man har barnvagn :)

Men men... jag fyndade iaf något... scrapbookingpyssel, kläder till Alva och lite smått o gott på IKEA...

 
(bild från ikea.se) äntligen blev det av att vi köpte en taklampa till köket...tror denna blir perfekt!           Och två jättesöta klänningar till Alva.. Den till vänster har jag spanat på jättelänge...då blir man glad när man hittar den på rean :)

Har hela dagen gått och funderat på lillans ögonfärg... att de börjar se mörkare ut nu... och så laddade jag över lite bilder från igår... och visst är det väl på gång...



Tror och hoppas att det blir bruna ögon nu :)

Nu ska jag sätta mig framför teven, bläddra i lite tidningar och njuta av egentid... Lillan sover och Danne är iväg med grabbsen... Fel igen...lillan sover visst inte alls... hon ligger och pratar "dadadadadadadada".... Men det kanske blir lite egentid sen då :)

Och jag såg förresten att Femte elementet går på tv ikväll...tror det var på tv4film... Det måste väl vara en kult-film :) iaf för mig :) (och ylva och sussi ;)

 

Ha en mysig kväll! tjing tjing!

Allmänt | | Kommentera |
Upp