Jul jul, strålande jul!

Jahopp då var julen 2008 avklarad, endast nyår återstår, o skönt e de :) De e underbart med jul, men man hinner liksom "leka av sig" alla julkänslor till annandagen, sen känns det mesta normalt igen.
Annorlunda blir det nog till nästa år, med en liten i huset... Då har man "större" anledning att satsa 100% på julfirandet.

Hela julen har varit rätt lugn faktiskt, bestämde tidigt att det inte skulle bli en sån där stressig jul när man sitter i bilen, mellan olika orter hela tiden... Hade några riktigt mysiga dagar, och hann med o träffa de flesta...
Fick massa underbara julklappar som jag ville ha, att folk är så grymma på att hitta rätt julklapp!

Inte för att någon kanske bryr sig om detta, men jag ska enligt tradition gå igenom lite sådär vad ja fick :)
Av älsklings-danne fick jag först ett paket som plingade, förstod direkt vad det va :) ett graviditetssmycke, en så kallad bola, man bär smycket på magen, och bebis ska tydligen kunna höra detta från omkring 20:e graviditetsveckan, och bli lugn av detta "plingande", så att den sedan ska kunna känna samma lugn av detta ljud här ute hos oss i friska luften :) .
Sen fick jag ett jättefint armband och en sån där rå-safts-centrifug, en juicepress typ.... aaa en sån där som anna skipper alltid har med sig i " du är vad du äter "....aaa då vet du säkert vad ja menar :)
Och det e ju helt perfekt, eftersom vi inte e några kaffemänniskor... så har vi nu en annan apparat som vi kan ställa på kaffeapparats-platsen :)

Av släkt fick vi humm en massa grejer, får se om jag kommer ihåg lite iaf :)
Varsitt asmysigt dun-täcke, pengar, tavla, ljuslykta, assistent (en sån där bauta-asbra-maskin som man kan göra allt med, typ mala färs, mixa drinkar/juice, baka bröd o bullar) så nu ska jag bli en hejare på kanelbullar, nu när jag äntligen har min köksmaskin!.
O lilla bebis fick ju present me :) en liten speldosa som man ska hänga på baby-skyddet i bilen, första presenten från kusin Dogge :)

Nu väntar en superlugn vecka, endast en dags jobb (vad jag vet nu).
Ska pyssla o greja här hemma, tänkte ja skulle börja slipa på den byrå jag har bestämt mig för o måla vit, ett himla jobb sa pappa men det är väl bara att köra på :)
Sen ska jag försöka få med mig någon till jkpg o köpa det där förgrymmade valvet, som vi ska ha i våran vägg :) så vi kan sätta igång o riva snart! Längtar efter vårt kök!!!

Jag o bebis har det så skönt om dagarna när vi är lediga :) Bara går runt o myser känns det som :)


Nu har barnet blivit ca 19 cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500 g.
Barnet har fått en dygnsrytm, Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig.
Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter växa.
Ditt hår kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala.

Längtar efter dig lill-plutt!
Allmänt | | Kommentera |
Upp