Redo för vinter.

Idag var det dags att klä på sig ordentligt på morgonen, eftersom det (till barnens stora glädje) hade kommit snö inatt :) Känns skönt att ha allt ordnat inför vinterns busväder. Jag tror att barnens vinterkläder kommer räcka fint, och skulle det vara något som fattas lär vi ju komma på det :)
Tycker fortfarande att det kan vara lite klurigt att klä dom rätt till förskolan, svårt att veta hur mycket dom kommer blöta ner sig. Plus att barnen har blivit som Danne och aaaalltid är varma :) Jag är a-l-l-t-i-d iskall och frusen, medans resten av familjen är varma och goa :)
 
Jag hittade iallafall sköna stövlar till mina frusna fossingar i stan häromdagen. Dessa två par plus ett par skinnstövlar för 500 kr. Rea och ta 3 par för 2 = skitbra ;)
 
Barnen fick lite påfyllning i form av fleecetröjor som HM säljer ut för halva priset (49:50 kr) just nu.
 
Barnen har varit sina fem timmar på förskolan idag och jag har slängt fram julen lite här och där. Julgardiner uppe i fyra rum. Alla ljusstakar och stjärnor är på plats. Så nu är det väl finliret kvar :) Jag tänkte mig jul-fix och städning i någon timme, så att jag sedan kunde slappa framför teven lite. Men alla timmar gick åt och jag är fortfarande inte färdig :)
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp