Förberedelser.

Vi börjar så smått att förbereda inför vår klassträff. Vi är 4 stycken som kommer genomföra detta och det kommer landa på någonstans mellan 65-70 gäster. En hel del som ska fixas alltså :) Mat och dryck, lite småaktiviteter och allt runtomkring.
Jag har idag provbakat lite bröd. Står och väger mellan det brytbröd jag gjorde idag och ett annat långpannebröd som man skivar upp, som också är jättegott :)
 
 
 
Alva har novemberlov denna veckan, så medans Wille var på förskolan några timmar kunde vi greja med brödbaket. Lugn och ro, bara vi tjejor :)
Tanken var egentligen att vi skulle åka iväg och hitta på lite roligt nu när vi var själva. Ett besök i leksaksaffären eller simhallen, men vinterdäcken åker på först imorgon så försiktiga mamman vågade inte chansa :)
 
Ikväll är det dags för lite jobb igen, och mitt i allt verkar Wille ha fått svinkoppor. Han är tjurigare än tjurigast, skriker och är ledsen om vartannat. Men jag ska inte gnälla, vi klarade hela två månader på förskolan innan första sjukdomen bröt ut :)
Dags att svida om till arbetsoutfiten :) Hej svejs!
 
 
Allmänt, Barnen, Smaskens | | Kommentera |
Upp