Klippa och klistra.

Igår medans barnen var lite lugna (Wille sov och Alva tittade på tv) passade jag på att plocka fram deras fotoalbum. Ni vet dom där första-året-böckerna som är så söta (och ett minne för livet :)
 
Jag hade några bilder att gå igenom om man säger så :)
Det har hela tiden varit mitt mål att barnen ska ha en komplett första-året-bok. Det är ju roligt både för dom själva, och oss föräldrar att titta i då och då. Med första barnet var man ju väldigt duktig på att skriva i den där boken.... Sen kom Wille the man och jag fick höra både här och där att "det inte brukade bli så mycket med andra barnets bok". Några bilder i början och sen skulle jag glömma bort det där...
Det gjorde mig nog extra taggad, för det fattas minsann ingenting i Willes bok :)
 
Idag har jag varit på möte :) (hos arbetsförmedlingen, och där försvann det coola i den meningen ;)
Tanken var att jag kanske skulle börja plugga genom dom. Men det blev ett nej från min sida. Det gällde nämligen exakt samma kurser som jag gick på gymnasiet, och de verkade mest vända sig till personer som inte haft något som helst med handels- eller serviceyrket att göra.
Efter mötet kände jag mig taggad i jobbsökningen så jag ringde upp en arbetsgivare som jag har skickat mina papper till. De skulle gå igenom ett 30-tal sökande (okej, det är jäkligt många, men i vissa fall har jag sökt arbeten med 300 ansökningar) nu i veckan. Jag vet ärligt talat inte alls hur mina chanser är, men det är ett jobb som jag jääääääättegärna skulle vilja ha, så jag håller tummarna!
 
Kanske bäst att jag joinar resten av familjen, som har fredagsmys inne i tvrummet. Alva fick idag köpa sin första chipspåse. Potatischips blev det, och hon var så stolt när vi kom hem och plockade upp matvarorna. Själv väntar jag med gottigheterna tills barnen lagt sig. Då plockar vi fram räkorna och brieosten. Och så kanske jag bakar lite frallor till. Härligt med fredag!
 
Allmänt, Barnen, Jobb, Pyssel | | Kommentera |
Upp