Nu tändas tusen juleljus.

Oj vad det går åt ljus nuförtiden! Och ljuslyktor... Jag tyckte att vi hade så många, men ändå räcker dom inte till överallt... Eller jo, nu gör dom nog det, efter besöket på Dollarstore.



Dessa lyktor har jag länge kikat på hos Åhléns (tror dom är i stort sett likadana) och nu hittade jag dom för mindre än halva priset :)


Och denna ljuslyktan (med det brinnande ljuset i). En exakt likadan höll jag på att buda hem på tradera. Tror slutpriset hamnade på 180 kr + frakt ungefär, och jag fick nu ge 30 kr :)

Timmarna bara flyger iväg! Småttingarna har precis somnat och snart är det kväll...
Det fick bli en kvick promenad idag, för oj vad det blåste! Sprang (?!) förbi moffas jobb och hämtade en ram som han hjälpt mig med (behövde en ny baksida) så nu kan jag pilla ihop ett loppisfynd som jag hittade för evigheter sedan :)
Efter det hälsade vi på hos barnens kompisar som bor på vägen. Där var det ännu fler barn på besök så totalt 6 småttingar, tre hundar och fyra mammor :) 

Ikväll är det dags för Alvans gympa, näst sista gången innan jul, och efteråt är det min tur att köra ett pass step/styrka. Får jag till det som jag vill kommer denna veckan innehålla totalt tre spinningpass och ett step/styrka-pass. Jag är halvvägs där :)
Tjing tjing!
Allmänt | | Kommentera |
Upp